Mini-cupcakes

Ca 45 minuter
Ingredienser:
2 st |
2 dl |
1,5 tsk |
1,5 tsk |
2 dl |
1 dl |
Frosting |
||
100 gram | ||
4 dl | ||
2 tsk | ||
20 stycken
1. Vispa socker och ägg poröst, blanda vaniljsocker, bakpulver och mjöl i en separat skål. 2. Rör sedan i det i äggsmeten. 3. Blanda i yoghurten. 4. Fördela smeten i små formar och grädda i ca 8 minuter i 175 grader i mitten av ugnen. 5. Låt dem svalna helt. 6. Gör frostingen: 7. Vispa smöret riktigt mjukt med en elvisp, häll i florsockret och fortsätt vispa fast nu på låg fart. 8. Häll i grädden och fortsätt vispa en stund till. 9. Dela upp frostingen i skålar och färga i olika färger. Spritsa eller bred krämen på dina cupcakes. Dekorera fint med pärlor och strössel. |

Trackback